0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

HAOS NA TRIBINAMA: Delije topovskim udarima napali jug, Grobari uzvratili bakljama! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 18:53

Delije su pokrenule sukob

Incidenti su obeležili početak 173. večitog derbija na stadionu „Rajko Mitić“. Nakon sukoba grupa navijača Crvene zvezde i Partizana u širem centru Beograda, situacija je postala napeta i na samom stadionu.

Delovi navijača Crvene zvezde na istočnoj tribini bacili su nekoliko topovskih udara prema frakciji grobara, koja se nalazila između istočne i južne tribine. U istom trenutku, frakcija grobara odgovorila je bacanjem baklji prema navijačima Zvezde.

Policija je momentalno reagovala, postavivši kordon na stepeništu tribine i sprečivši dalje eskalacije sukoba. Iako je situacija bila napeta, brza intervencija policije uspela je da smiri tenzije i osigura bezbednost na stadionu.

Ovi događaji su još jednom pokazali koliko je važno održavati red i bezbednost na sportskim događajima, te da nasilje nema mesta ni na tribinama ni van njih. Navijači su pozvani na fer i sportsko navijanje, dok policija nastavlja da prati situaciju kako bi obezbedila miran tok utakmice.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter