2
Domaći fudbal
Mateuš Saldanja

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GNEV IGRAČA PARTIZANA: Poraz od Zvezde u derbiju nazvali „najvećom pljačkom u istoriji“!

Objavljeno: 20.04.24 u 21:44

Partizan je nezadovoljan suđenjem Pavla Ilića

Nakon derbija između Crvene zvezde i Partizana, Brazilac Mateuš Saldanja, jedan od ključnih igrača crno-belih, oglasio se putem društvene mreže Instagram.

Iz svlačionice na stadionu „Rajko Mitić“, Saldanja je podelio poruku koja oslikava ogorčenje zbog suđenja Pavla Ilića, koje je izazvalo nezapamćenu buru među navijačima i igračima.

Na fotografiji koju je podelio, prikazan je trenutak duela između Antića i Bukarija, koji je prethodio penalu i trećem golu Crvene zvezde. U komentaru ispod slike stoji:

FOTO: Printscreen/Instagram

„20. 04. 2024. Najveća pljačka u istoriji srpskog sporta“.

Ova poruka jasno ukazuje na nezadovoljstvo suđenjem i implicitno osuđuje postupke sudije Pavla Ilića.

Korejac Jung Džun Goh, takođe član Partizana, nije ostao ravnodušan. Na Instagramu je objavio emotikon koji prikazuje lice prekriveno rukama, jasno izražavajući svoje ogorčenje.

FOTO: Printscreen/Instagram

Ni Aldo Kalulu, još jedan strani igrač u ekipi Partizana, nije mogao da ignoriše situaciju. Objavio je fotografiju igrača Partizana sa navijačima, uz poruku na srpsko-engleskom jeziku: „Hvala momci… ali nije lako pobediti sistem“.

FOTO: Printscreen/Instagram

Ove reakcije samo su deo šireg nezadovoljstva koje je proizašlo iz nedavnog derbija, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati u fudbalskim krugovima.

34
14
2 Komentara
  1. Gde ga je udari govno jedno , u ili van 16 metara
    Kod optičara na remont slepila
    Slepilo kod svojih grešaka je odlika grobara pa ne čude ovakve izjave

    3
    3
    Odgovori
  2. Pa same kvote i kladionice znaju da partizan ne moze da pobedi zvezdu to jest ne sme .I da vodi sa 10:0,tu su penali ,pa jos jedno poluvreme nadoknade ako treba.Ovo nista nije novo,garagani osvajaju prvenstvo jos pre pocetka.To javno i kazu.Zasto bi se stideli kada to kazu glavni u klubu.To su oni pomilovani od zatvora.Ovo je moj zadnji komentar o derbiju i zvezdi.Gadite mi se!

    5
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter