0
Evropske lige

Matija Nastasic trening Srbija reprezentacija fudbal 28.5.1018. Maj 28. 2018. svetsko prvenstvo Rusija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OSTAO JE JOŠ SAMO POTPIS: Poznato gde će Matija Nastasić igrati sledeće sezone!

Objavljeno: 19.04.24 u 17:56

Nastasić ne planira da menja destinaciju

Srpski internacionalac Matija Nastasić odlučio je gde će nastaviti svoju karijeru.

Nastasić ima još jednu uspešnu sezonu iza sebe. Standardan je na terenu u ekipi Majorke, a posebno se ističe finale Kupa Kralja, za koji je između ostalih, zaslužan i srpski fudbaler. Na sve to, sve je izvesniji opstanak u eliti.

Zbog toga su u redovima Majorke na vreme počeli da razmišljaju o novom ugovoru jer 31-godišnjem Valjevčaninu aktuelni ističe na leto.

Delovalo je da će na relaciji između Majorke i Matije Nastastića biti peripetija u vezi produžetka saradnje, ali nove informacije sugerišu da je srpski defanzivac na korak od parafiranja novog ugovora.

Kako piše “Marka”, dve strane ekspresno su pronašle zajednički jezik i klub je prihvatio Nastasićev zahtev. Sada je ostalo još da iskusni defanzivac stavi paraf na novu saradnju sa klubom za koji nastupa od 2022.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter