4
Lifestyle
Nemanja Matić

Nemanja Matic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NEMANJA MATIĆ DUBOKO POGOĐEN ZBOG IZDAJE KOSOVA: Srbin istakao da više nismo braća!

Objavljeno: 19.04.24 u 08:11

Svi smo razočarani Nemanja.

Nemanja Matić je jedan od najboljih srpskih fudbalera u ovom veku, a njegov patriotizam niko nikada nije dovodio u pitanje.

Koliko voli državu, i koliko ga pogađa sve veće osamostaljenje Kosova on je podelio na društvneim mrežama.

– Eeeh Grci bivša braćo, ovo vam nećemo oprostiti – stoji u njegovoj objavi.

 

Podsećamo, nakon izveštaja Grkinje Dore Bakojani  usvojena je preporuka za prihvatanje Kosova u Savet Evrope.

93
15
4 Komentara
  1. Kosovo i Metohiju smo izgubili pod diktaturom broza.Zelje diktatora da sjedini Albaniju Jugoslaviji ,zabranu povratka Srbima poslr 1945 dozvolenom useljavanju Albanaca,kumovanje svakom 10 siptaru,desnoj ruci vlasiju!!!

    5
    3
    Odgovori
  2. Da li si toliko glup ili šta ti se desilo, kad misliš da su nam Grci krivi. Naši pregovori oko Kosova su u poslednjih 12 godina u rukama samo jednog čoveka. Koji je naš suverenitet na Kosovu menjao za podršku svojoj mafijaškoj i lopovskoj vlasti.

    17
    6
    Odgovori
    • Tek ti pojma nemaš.Kosovo smo počeli da gubimo još 45 masovnim doseljavanjem šiptara i blagim proterivanjem srba.Tsko i pridajom zemlje i odlaskom s Kosova.Kosivo je definitivno izgubljeno 99 kada smo izgubili rat kao i dva predhodna od 91.Šta tu nije jasno?Od 2000 do 2010 smo imali odcepljenje kosova na koje niko nije reagovao ,što di govori da je već bilo oredato i još jedan progon stanovništva na koje niko nije reagovao.Šta od ivog nije tačno da bi vi napisali ono što ste napisali.

      2
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter