2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ IMA POVERENJE U SUDIJE: „Ružno je kada se o njima priča iz nedelje u nedelju!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.24 u 16:32

Milojević ističe da ne bi trebala da im se pridodaje tolika pažnja

Sutra će se na stadionu Rajko Mitić od 18 časova sastati ekipe Crvene zvezde i Partizana. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević danas se na pres konferenciji obratio prisutnim novinarima.

Za sudiju 173. večitog derbija određen je Pavle Ilić. Neki su imali primedbe na njega, a sudijska komisija je odlučila da mu dodeli novi večiti derbi. 

Milojević kako ističe ima povrenje u srpske arbitre i kaže kako ne bi trebala da im se pridodaje tolika pažnja.

– Nemam ja tu šta da komentarišem, ja se time ne bavim. Kad bih gledao ko će da sudi, šta… Imaju organi u klubu, a imamo poverenje u FSS. Mnogo toga je nepravedno prema tim ljudima, živi su kao i mi. Neke greške naše se manje vide, a njihove su u fokusu. Ne treba da budu svetla na sudiji, treba da sudi kako treba, ne samo sutrašnji ili bilo koji, jer mnogo se pažnje pridaje tome. Kada se o tome priča iz nedelje u nedelju, to malo bude i ružno. Ja lično imam poverenje u sve sudije. Naši su, takvi su kakvi su, najbolji su. I tereni, igrači, ljudi koje imamo, naši su. Mnogo bi više benefita imali kada bismo imali podršku. Ne samo po tim stvarima, nego i po pitanju drugih. Mislim da sam time sve rekao.

 

2
6
2 Komentara
  1. Mnogo lako je ne obraćati pažnju na sudije kad imaš ovakav tretman koji imaš I kad ti se opet delegira sudija za derbi za koga je ustanovljeno da je odmakao živi zid na 10,5 metara i koji je neopravdano izvadio žuti,tj. crveni karton protivničkom igraču i koji igraču Partizana hladno kaže shut up..da imate takvo suđenje pitanje bi bilo da li bi ostali na istom stavu o suđenju,mislim da je bolje da ne daje nikakve izjave o suđenju i da uživa u sudijskom tretmanu koji njegov tim uživa jer ga u drugim klubovima gdje je radio nikada nije imao ..o čemu govore i njegovi trenerski rezultati u inostranstvu…NIKAKVI…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter