0
Domaći fudbal

Albert Nadj (C) Bibras Natkho Natcho (L) Ricardo Gomes and Hamidou Traore (R) during the Partizan v Cukaricki - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NE STIŠAVA SE U HUMSKOJ: Nađ navodno optužio Duljaja da je namerno dobio žuti karton na Brdu!

Objavljeno: 16.04.24 u 16:25

Isplivali su novi detalji sukoba

Nije mirno od jutros u Humskoj ulici. Nakon žutog kartona protiv Čukaričkog, Igor Duljaj nema pravo da vodi ekipu zbog parnih kartona. Bilo je očekivano da tim vodi prvi pomoćnik, Albert Nađ, međutim zbog žustre svađe dvojice pomenutih i to neće biti slučaj. 

Sada su isplivali novi detalji, a kako prenosi Sport Klub, sukob rečima brzo se pretvorio u svađu i zapretio dodatnom eskalacijom – čak i upotrebom sile. Na kraju, sve je ostalo na teškim rečima.

Takođe, Sport Klub ističe da je razlog za rastanak Duljaja i Nađa je način vođenja tima na predstojećem 173. večitom derbiju. Navodno, šef struke pominjao je telefonsku komunikaciju, što nije bilo po volji njegovom asistentu. Nađ se žestoko obrusio na šefa i odbio bilo kakvu mogućnost telefonskog vođenja utakmice sa tribina.

Vremenom je postojalo sve napetije, a u jednom trenutku je Nađ, navodno, optužio šefa da je namerno dobio četvrti žuti karton na Banovom brdu    

17
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter