0
ATP

FOTO: Screenshot

NE POSTOJE GLUPA PITANJA, ALI OVO SE GRANIČI SA TIM: Polgedajte šta su pitali Novaka Đokovića u Monaku!

Objavljeno: 10.04.24 u 09:04

Ajde i ovo smo nekako preživeli.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, rutinski se plasirao u treće kolo Mastersa u Monte Karlu! Srpski as je bez većih problema savladao ruskog tenisera Romana Safijulina sa 2:0 (6:1, 6:2).

Na konferenciji za štampu, Novak je dobio prilično, nećemo reći glupo pitanje, ali jedno koje se graniči sa tim.

Poražen je Đoković od dva Italijana uzastopno, Sinera i Nardija, pa je jednom od novinara palo na pamet da ga pita da li ga plaši Muzeti.

– Ne plašim se nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde. On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećavaju, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, više spremno i ko god bude sa druge strane mreže, nadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju.

 

Podsećamo, Lorenco je upravo prošle godine i eliminisao Noleta iz Monaka, ali ipak ako jedna reč ne postoji u vokabularu najvećeg svih vremena, to je strah.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter