0
Košarka

FOTO: Dallas Mavericks/X

DALAS NAKON DRAME BOLJI OD HJUSTONA: Susret obeležila trojka bivšeg igrača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.24 u 08:20

Fantastičan susret.

Košarkaši Dalasa pobedili su Hjuston rezultatom 147:136 u okviru nove runde NBA lige. Susret je rešen nakon i više nego dramatične završnice gde su Roketsi imali sve u svojim rukama, ali su pobedu prokockali zahvaljujući bivšem igraču Partizana Danteu Egzumu.

Egzum je ubacio trojku za produžetak sa zvukom sirene, u gotovo bezizlaznoj situaciji za Dalas, kada je Hjuston već uspeo da prežive spektakularnu partiju Kajrija Irvinga i umalo tripl-dabl Luke Dončića. Najefikasniji je bio Irvnig sa čak 48 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok je Slovenac imao 37 poena, devet skokova i 12 asistencija.

Heroj Dalasa Egzum je imao učinak od 14 poena, devet skokova i dve asistencije. U taboru Hjustona, Dilon Bruks je imao 29 poena, Valvlit je dodao 24, uz 12 asistencIja, dok je Džejlen Grin imao 21 poen i osam asistencija. Maveriksi su na petom mestu Zapada sa 48 pobeda i 30 poraza, dok je Hjuston vezao peti poraz i ostao van plej-in zone sa 38-40.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter