0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ: Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu sa nama u prvom delu prvenstva

Objavljeno: 07.04.24 u 14:32

Trener crno-belih govorio je pred meč sa Zadrom

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 19 časova dočekuju ekipu Zadra u okviru poslednjeg 26. kola regularnog dela ABA lige. 

U prvom susretu dve ekipe ove sezone, Zadar je uspeo da iznenadi crno-bele i ubedljivo ih savlada na domaćem terenu kada je rezultat bio 84:68. 

Pred ovaj meč govorio trener Partizana, Željko Obradović.

Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu sa nama u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of – rekao je Obradović.

O narednom protivniku pohvalno je govorio i Aleksa Avramović.

Ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni MVP-ijem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrača poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro – rekao je košarkaš Partizana i dodao:

– Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni deo takmičenja da zatvorimo pobedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje težak meč protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo iz ove nedelje izaći sa dve pobede.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter