0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO:Starsport)

DULJAJ PRED VOŽDOVAC: Trener Partizana otkrio zdravstveno stanje Saldanje! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.24 u 11:25

Duljaj ima određenih kadrovskih problema

Fudbaleri Partizana se u sredu suočavaju sa izazovom u neobičnom terminu od 16:55 časova kada će odmeriti snage sa ekipom Voždovca na krovu tržnog centra u Braće Jerković.

Iako će crno-beli ponovo biti bez Mateuša Saldanjea, dobra vest je da bi se on uskoro mogao vratiti na teren. Međutim, postoje brige oko odsustva još dva ključna igrača.

Trener Igor Duljaj je otkrio da Gajas Zahid i Bibras Natho nisu trenirali poslednja dva dana, dok je za stanje Saldanje istakao da bi se vratio igrama sredinom meseca.

Duljaj je izjavio:

On meni svaki dan šalje izveštaj o svom napretku i aktivnostima. Ono što mi je saopštio je da planira da se vrati sredinom meseca, što je zaista brzo. Uprkos tome što nisam lekar, nadamo se da će se uspešno integrisati u trenažni proces. Saldanje intenzivno radi na sebi, provodeći deset sati dnevno u terapijama i treninzima. To pokazuje njegovu posvećenost i želju da se što pre vrati na teren kako bi pomogao ekipi.

Očekuje se da će povratak Saldanje doneti pojačanje i dodatnu stabilnost Partizanu u nadolazećim utakmicama.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter