1
AdmiralBet ABA Liga
jakara

FOTO: Starsport

JAKARA ISTAKAO JEDNU STVAR NAKON PORAZA OD ZVEZDE: SC Derbi izgubio zbog ove stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.24 u 21:37

Jasan je bio šef struke gostiju.

KK Crvena zvezda je danas od 18 časova dočekala ekipu SC Derbija, u okviru 25. kola AdmiralBet ABA lige. Od prvog do poslednjeg minuta pitanje pobednika bilo je jasno, slavio je domaćin 94:76.

Posle meča, šef struke gostiju, Dejan Jakara sumirao je utakmicu.

– Prvo da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i prvom mestu u ligaškom delu. Vidi se ogromna razlika, mi smo u nekom delu igrali i dobro, kada padne fokus, oni su pogodili šuteve, pogodili su 16 trojki. Na terenu se to ne može braniti. Koštala su nas boljeg rezultata otvaranja prvog i drugog poluvremena.

O plej-ofu kaže sledeće.

– To je jedan težak komentar, jer se nije desilo. Nećemo ni gledati kako se druge utakmice odvijaju dok možemo mi da odlučimo. Mi ćemo pokušati da iznenadimo Budućnost, pa ćemo tek onda pratiti meč Splita.

– Jesam naravno, ali opet možda i previše očekujem. Momci sjajno rade, do sada smo napravili sjajan rezultat i tako ćemo i nastaviti.

 

 

Пласман обезедио Sofascore
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter