0
Košarka
Jokić

FOTO: Denver Nuggets/X

NAGETSI RAZBILI KLIVLEND: Sjajni povratak Nikole Jokića uz novi tripl-dabl!

Objavljeno: 31.03.24 u 23:52

Somborac nastavlja sa fenomenalnim igrama.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su ekipu Klivlenda rezultatom 130:101 u novoj rundi NBA lige od 21:30. Ovo je izabranike Majka Melouna prvi trijumf nakon dva uzastopna poraza, a reprezentativac Srbije, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl postigavši 26 poena, 18 skokova i 16 asistencija. 

Tim iz Kolorada je diktirao tempo tokom čitavog susreta, a Jokić je pokazao da je definitivno motor ekipe koja bez njega teško igra. Nagetsi su bili šuterski raspoloženi, pa su na utakmici postigli čak 21 trojki iz 32 pokušaja, što je neverovatan učinak. U redovima Denvera istakli su se još i Poup sa 22 poena, 3 skoka i 4 asistencije, Džekson Porter sa po 19 poena.

Klivlendu najefikasniji je bio Mobli koji je ubacio 23 poena, 4 skoka i jednu asistenciju, slede ga Alen sa 19 poena, 4 skoka i jednom asistencijom i Livert sa 15 poena 6 skoka i 5 asistencija. Denver je sada na trećem mestu i nastavljaju trku sa Oklahomom i Minesotom sa prvo mesto Zapadne Konferencije, a naredni meč igraju protiv San Antonio Sparsa.

Sa druge strane Klivlend je na trećoj poziciji Istočne Konferencije i u sledećoj rundi odmeriće snage sa Jutom Džez.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter