0
Evrokupovi

head coach Joseph Guardiola Crvena Zvezda (Red Star) vs Manchester City, UEFA Champios League. Belgrade, Serbia. December 13, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ENGLEZI UBIJAJU SAMI SVOJ FUDBAL: Gvardiola pobesneo zbog jedne stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.24 u 13:43

Jasan je bio Španac.

Derbi verovatno i dva najbolja tima na svetu u ovom momentu, Mančester Sitija i Real Madrida videćemo za desetak dana, ali ipak već sada Pep Gvardiola besni na egnleske zvaničnike,

Naime, najbolji trener ove generacije istakao je da je neverovatno koliko ne želi da se izlazi u susret engleskim klubovima u domaćim takmičenjima.

Posle današnjeg meča, igraćemo u sredu sa Aston Vilom u 20.15, pa u subotu sa Kristal Palasom u 12.30. U utorak ćemo putovati za Madrid. A, Real za to vreme će imati devet dana da se pripremi za naš duel. Devet! Oni igraju sad za vikend i neće imati nijednu utakmicu do susreta sa nama“, istakao je Pep.

 

„Ukazao sam nadležnima na to, tražio da nam odobre još jedan dan odmora između mečeva, jer je razlika ogromna. Ali, nije bilo šansi“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter