0
Košarka
Bogdan Bogdanović

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BRUTALNA PARTIJA BOGDANOVIĆA: Dabl-dabl kapitena Srbije nedovoljan za pobedu Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.24 u 08:11

Bogdanu se kolokvijano rečeno „usijala ruka“c

Fantastična partija Bogdana Bogdanovića nije bila dovoljna Atlanti da izbegne poraz od Milvokija rezultatom 122:113.

Iako je srpski bek dao sve od sebe kako bi doveo Hokse do pete vezane pobede, čak ni uz impresivno poentiranje, rekord karijere i sjajnu poslednju četvrtinu, nije uspeo da to ostvari.

Bogdanović je još jednom potvrdio da igra sezonu karijere, završivši meč sa 38 poena, što je drugi najbolji učinak u njegovoj karijeri, odmah iza 40 poena postignutih protiv Denvera u decembru 2023. godine.

Pored toga, Bogdan je ostvario dabl-dabl učinak sa 10 skokova, postavši time rekorder svoje karijere. Dodatno, zabeležio je i četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Sa 12 pogodaka iz 23 šuta, od čega je pet puta bio precizan sa devet „izbačenih“ trojki, pokazao je svoje izvanredno umeće.

Nažalost, loše prvo poluvreme koštalo je Atlantu pobede. Milvoki je imao pet poena prednosti nakon prve četvrtine, a 14 na poluvremenu. Iako je Bogdanović briljirao u poslednjoj deonici sa 17 postignutih poena samo u tom delu igre, to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz Atlante koja sada ima učinak od 34 pobede i 33 izgubljene utakmice.

Na drugoj strani, Milvoki je do svoje 47. pobede u sezoni predvodio Janis Adetokumbo sa impresivnom statistikom od 36 poena, 16 skokova, osam asistencija, tri ukradene lopte i jednom blokadom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter