0
Košarka
Vasilije Micić, Nikola Jokić

Vasilije Micic (L) Nikola Jokic (R) Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOĆE LI JOKIĆ I MICIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Selektor Pešić se još jednom oglasio o gorućem pitanju pred Olimpijske igre!

Objavljeno: 22.03.24 u 09:30

Njih dvojica bi mogli da budu ključ uspeha naše selekcije

Reprezentacija Srbije dobila je svoje rivale za predstojeće Olimpijske igre. Karmelo Entoni izvukao je kuglice, a „orlovima“ je dodeljena grupa sa Amerikom, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku, koji uključuje Italiju, Litvaniju, Portoriko, Meksiko, Obalu Slonovače i Bahrein.

Nakon žreba, mnogi su se zapitali da li će Svetislav Pešić moći da računa na najjači sastav, posebno s obzirom na potencijalno učešće Vasilija Micića i Nikole Jokića.

Jasno je da se tu misli na dvojicu igrača, Vasilija Micića i Nikolu Jokića„, rekao je Pešić za sajt FIBA.

Najveći broj igrača, dve trećine, je iz generacije rođene 1994. i 1995. godine. Nadamo se da će njih dvojica igrati, jer su u pitanju Nikola Jokić i Vaslije Micić, ali to ne znamo. Sezone su duge. Hajde da vidimo da prvo završe i da prođu bez povreda i problema.

Očekivanja su visoka, ali budući da je sezona izazovna i sa mnogo utakmica, ostaje da se vidi da li će najbolji srpski igrači biti spremni za predstojeći turnir. Navijači ostaju u nadi da će ekipa biti u punoj snazi kako bi se borila za medalje na Olimpijskim igrama.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter