0
Košarka

FOTO: Starsport

GEDRAITIS NAVEO DVA NAJBOLNIJA PORAZA: ‘To su bile utakmice koje su nas najviše pogodile!’

Objavljeno: 22.03.24 u 14:55

‘Moramo da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu, posebno sledeću.’

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Virtus Bolonju večeras od 19 časova u okviru 31. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Za tim sa Malog Kalemegdana ovaj meč je stvar prestiža, pošto su nakon poraza od Panatiaikosa u prošloj rundi matematičke šanse za plasman u plej-in srušene.

Igrač ‘crveno-belih’, Rokas Gedraitis je za Sport Klub rekao da moraju da pobede svaku utakmicu, posebno sledeću i da tako grade sezonu.

-Mentalno i fizički sam dobro. Sada moramo da se vratimo, naročito posle ovog niza poraza koji imamo. Moramo da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu, posebno sledeću i da na njoj gradimo dalje sezonu – jasan je Litvanac.

Potom je otkrio koja su dva najbolnija proaza.

-Ne bih mogao da kažem da je jedna utakmica odlučila, ali da bilo je nekoliko utakmica, Asvel, Alba, to su možda bile najbolnije utakmice, koje su nas najviše pogodile. Naravno, porazi sa poenom, dva razlike kod kuće ili u gostima. To nije bilo lako, mislim da su to bile te utakmice – istakao je Gedraitis.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter