1
Evroliga

Partizan's during regular season round 31 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia on March 21, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(POLUVREME) VELIKA BORBA U KRCATOJ ARENI: Promašeni ziceri, tenzija i ludih 20 minuta Partizana i Reala! (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.24 u 21:17

Gledamo izuzetno napet i zanimljiv meč

Košarkaši Partizana u okviru 31. kola Evrolige dočekali su u krcatoj Štark areni aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Real Madrida.

Nakon prvog poluvremena crno-beli imaju minus od dva poena – 31:33

Gledamo izuzetno napet i zanimljiv meč, ali i ne preterano efikasan. Svega ukupno 64 poena viđeno je u prvih 20 minuta utakmice. 

 

Crno-beli su bolje ušli u meč, uspeli su, uz pomoć fenomenalne publike, da odbranom i agresivnošću spuste goste na malo broj poena. Ipak, Partizanu je falila bolja igra u napadu, pa nisu uspeli da naplate tu svoju odličnu odbranu. Prvi period završen je rezultatom 13:13.

 

Nastavak je ipak bio dosta efikasniji, a čini se da su se oba tima konačno opustila evidentnog pritiska sa početka meča. Na pauzu se odlazi u egalu, a kod Partizana su se istakli Džejms Naneli (10) i Frenk Kaminski (9).

Kod Reala Mario Hezonja je ubacio 9 poena.

3
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter