3
Evroliga

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

„OVO JE VEĆ NEPOŠTOVANJE KLUBA, UPRAVA SRAMOTI ZVEZDU“: Navijači na Tviteru iskazali nezadovoljstvo novom sramotnom predstavom!

Objavljeno: 07.03.24 u 21:23

Ovo je tragično, ali bukvalno tragično šta se radi u klubu sa najviše titula šampiona zemlje,

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ‘Kneževini’ ekipi Monaka u okviru 28. kola Evrolige večeras od 19 časova. Gosti su bolje ušli u susret, ali su izabranici Saše Obradovića uspeli da se konsoliduju i praktično diktiraju tempo od tog momenta pa do kraja.

Knaževi su na svom terenu odradili posao, a rezultat je bio 98:80.

 Navijači crveno-belih su potpuno revoltirani prikazanim svojih izabranika, a na još jednu užasnu sezonu u evropskoj eliti su rekli sledeće na društvenoj mreži X, odnosno Tviter.

Klub nije ni za Ž licencu, a pojedine Himare mogu da ostanu u Monaku, jer iako su letos tvrdili da umeju da prenesu loptu, pa pobegli iz reprezentacije, sada nastavljaju sa kriminalno lošim mečevima – samo su neki od komentara Zvezdaša na ovu partiju Zvezde.

Ipak mi mislimo da su oni prestrogi, jer je deficit sreće u ključnim momentima, ali i povrede ključnih pojedinaca, su doveli do ne baš ispunjenja evropskih ciljeva, ali da je klub ipak na pravom putu.

 

 

47
2
3 Komentara
  1. EJ ,MOJI CIGANI.,PROTIV ,,MONAKA,, ,SU VAM FALILI ,IGRAČI AV I ĆORKO,PA BI MOŽDA I BILO TESNO.,OVAKO SANJAĆETE A LICENCU.,MOŽDA ĆE VAM AV I SINIŠA POMOČI SA PARAMA ZA LICENCU.,SRAMOTA ZA KKCZ.

    6
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter