0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

ZVEZDA PRVI PUT OSVOJILA KUP SRBIJE: Znali su kako da proslave uspeh, čak je i Milan Vujko zapevao! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 22:57

Ispisana je istorija u srpskom rukometu

Rukometašice Crvene zvezde trijumfovale su u finalu Kupa za 2024. godinu nakon uzbudljivog susreta sa Železničarom, koji se završio nerešenim rezultatom od 28:28 nakon produžetaka. Crveno-bele su, međutim, pokazale veću sigurnost u izvođenju sedmeraca, osvajajući prvi pehar u klupskoj istoriji rezultatom 32:30.

Kapitenka crveno-belih i reprezentativka Srbije, Aleksandra Stamenić, zaslužila je titulu igračice utakmice, dok je Una Obrenović bila najefikasnija sa impresivnih 11 golova.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)

Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, obe ekipe nisu dozvolile značajniju razliku, odlazeći na poluvreme sa rezultatom 12:12. Drugi period doneo je veće uzbuđenje, sa domaćim timom Železničara koji je prvi stvorio prednost. Međutim, Crvena zvezda se vratila, a Stamenić je predvodila ekipu, uz podršku Garović i Obrenović.

Nakon rezultatske klackalice i izjednačenja, produžeci su donele dodatni spektakl, ali ni tu nije bilo odlučujuće razlike. Konačni trijumf bio je rezultat bolje izvedenih sedmeraca od strane crveno-belih.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@zrk_cz је поделио/ла објаву

Veselo je bilo u taboru crveno-belih, a nije moglo da prođe bez pesme.

I dobro znaj da uvek tu sa sam ja.. – zapevao je i Milan Vujko koji stoji na čelu ovog novog projekta ŽRK Crvena zvezda.

Stojan Vujko, predsednik skupštine crveno-belog Sportskog društva čestitao je Ženskom rukometnom klubu Crvena zvezda – osvajanje Kupa Srbije.

Iskrene čestitke devojkama, Milanu Vujku koji je preuzeo ženski rukometni klub, kao i predsednici Vesni Bojković na istorijskom uspehu. Osvojen je pehar pobednika Kupa Srbije, ovim uspehom su se zlatnim slovima upisale u istoriju Crvene zvezde. U utakmici za pamćenje, Zvezdine devojke su zasluženo trijumfovale, a uveren sam da je ovo tek početak njihove dominacije. Imajući u vidu ambicije uprave s pravom možemo očekivati nastavak vrhunskih rezultata i u Superligi Srbije – istakao je Stojan Vujko, predsednik Skupštine SD Crvena zvezda.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter