0
Košarka

head coach Svetislav Pesic and Aleksa Avramovic (R) during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UTAKMICA KOJU MORAJU DA DOBIJU I PEŠIČ I DŽIKIĆ: Srbija nastavlja svoj put ka plasmanu na Evrobasket – neće biti lako!

Objavljeno: 26.02.24 u 10:26

Ovaj duel ima izuzetnu važnost za obe ekipe

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za svoj drugi meč kvalifikacija za Evrobasket, gde će se ovoga puta suprotstaviti selekciji Gruzije u Tbilisiju.

Nakon ubedljive pobede nad Finskom u prvom kolu, Srbija ulazi u ovaj meč s velikim samopouzdanjem, dok su Gruzini poraženi od Danske.

Ovaj duel ima izuzetnu važnost za obe ekipe. Pobeda bi Srbiji omogućila odličan put ka plasmanu na Evrobasket, dok bi Gruziji pružila priliku da se vrati na pobednički kolosek.

Susret Srbije i Gruzije zakazan je za 18 časova, a direktan prenos možete pratiti na RTS 1 kanalu. Svi ljubitelji košarke imaju priliku da budu uz svoje omiljene igrače i prate njihov nastup u borbi za pobedu.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter