6
Košarka

FOTO: Starsport

PETRUŠEVI OPET U CENTRU PAŽNJE: Tiana nazvala Grobare kompleksašima! (FOTO)

Objavljeno: 25.02.24 u 08:46

„Najveći ste fanovi definitivno“

Uvek je u centru pažnje, bilo zbog odličnih izdanja na terenu, kao što je to bio slučaj nedavno u dresu reprezentacije, bilo zbog svojih „klinačkih“ ispada, kao što je to bio slučaj sa tužakanjem Matijasa Lesora policiji prošle godine. Jednostavno, bez obzira na to šta god pričali ili pisali, mladi Filip Petrušev čini se da privlači skandale, iako se trudi da ne bude deo njih.

Većinu sukoba Petrušev ima sa navijačima Partizana, i pripadnici crno-belih ostavljaju baš „gadne“ komentare njemu i njegovoj lepšoj polovini Tiani, koja je po uzoru na svog dečka rešila istima da se suprotstavi.

Oko košarkaša Olimpijakosa i reprezentacije Srbije posle meča sa Finskom se povela i polemika na društvenim mrežama, a sve posle jednog komentara koji je ostvario jedan navijač Partizana na snimku koji je objavila njegova devojka Tiana na društvenoj mreži Tik Tok.Ona je u šaljivom tonu ispratila da je meč gledala sa visokog dela tribina dvorane „Aleksandar Nikolić“, da bi na to jedan navijač crno-belih napisao „Tinuninuuu„, aludirajući na prošlosezonski događaj kada su u prolazu tokom davanja izjave košarkaši Partizana dobacili Petruševu zvuk policijske sirene.

Nije to mogla Tiana da prećuti, već je u nekoliko komentara odgovorila navijačima.

Mnogo ste iskompleksirani i nesrećni. Najveći ste fanovi definitivno, razumljivo bih i ja bila na vašem mestu, ali ‘ajde malo gledajte reprezentaciju – napisala je Tiana, pa se nadovezala:- Na njega to ne utiče ni gram, veruj. Toliku ljubav i pažnju ima od Zvezdinih, a sada i Olimpijakosovih navijača, da gospoda sa sirenama samo ispada smešna, na stranu što veze sa istinom to sa sirenama nema. Iako je ranije tvrdili drugačije, ona je objasnila da Filip u tome apsoltuno ne želi da učestvuje i da će nastaviti da blista na terenu.

Tiana o incidentu sa Lesorom

 

Petrušev je odrastao kao navijač Partizana, i Grobari ga, ovde neka stoje ogromni znaci navoda „sa razlogom“ prozivaju, jer je Filip jednostavno takav igrač: ako igra za tebe, voliš ga; ako je protiv tebe, jednostavno, ako mu nisi roditelj ili devojka, ne možeš ga voleti. To je klasičan balkanski mentalitet, „pobediću te, ne pitam za cenu“ tip igrača. Bez obzira na to, Filipu želimo da se što više priča o njegovim košarkaškim podvizima, a ne o skandalima, dok bi njegovoj lepšoj polovini Tiani preporučili da, ako stvarno ne želi skandale, isključi komentare na svojim društvenim mrežama, jer Filip i „Grobari“ nikada neće popraviti odnose.

 

 

42
57
6 Komentara
  1. Je članak pisao vatreni navijač Partizana. Toliko o novinarskoj objektivnosti. Koliko vidim dotični „novinar“ nema problema sa divljačkim napadom Lesora na Petruševa. To je po njemu valjda u redu jer je Lesor tada bio igrač Partizana i samim tim van domašaja svake kritike. O Partizanu i Željku u našim medijima sme da se piše samo u superlativima. Sve drugo je strogo no-no.

    16
    19
    Odgovori
    • Ķud bas tog petruseva da svi udaraju u podgorici u beogradu u grckoj, znači prgav derle i treba mu da ga dobro potkace i ovu njegovu da neko opali da manje drobi

      7
      8
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter