0
Domaći fudbal
Omri Glazer

Omri Glazer (FOTO: FK Crvena zvezda)

GLAZER SPREMAN ZA ČUKARIČKI: ‘Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren!’

Objavljeno: 22.02.24 u 17:25

‘Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune.’

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Čukarički u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ova utakmica biće od velikog značaja za ‘crveno-bele’ u borbi sa Partizanom koji je trenutno vodeći na tabeli, pa je pobeda veliki imperativ.

Ono što je odlično za tim iz Ljutice Bogdana jeste da mogu da računaju na prvog čuvara mreže Omrija Glazera koji je propustio pripreme zbog povrede. On se našao u sastavu protiv Novog Pazara u prvoj rundi prolećnog dela sezone i ostao je nesavladan, ali je propustio meč sa Voždovcem. On je istakao da nije mogao da poželi bolji povratak na teren.

– Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune – poručio je on.

Dodao je da je bio oduševljen navijačima protiv ‘Zmajeva’.

-Prva utakmica protiv Voždovca je bila za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim atmosferu i sjajne koreografije, koje su priredili naši navijači. Imam veliku želju da u subotu protiv Čukaričkog igram u istom ambijentu. Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom – naveo je Glazer.

BONUS SADRŽAJ:

IMA JOŠ ŠTA DA POKAŽE: Toni Kros ponovo u reprezentaciji Nemačke!

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter