3
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (L) and Slobodan Rubezic (R) Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PONOVO NE MORA PROTIV NAVIJAČA U PAZARU, PARTIZAN MORA RUTINSKI: Nastavlja se trka za šampiona Srbije u fudbalu, poznate su i kvote! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.24 u 09:18

Čeka nas zanimljivo kolo.

Fudbaleri Crvene zvezde od 14.00 časova u Novom Pazaru igraju sa istoimenim timom na Gradskom stadionu, u meču koji je tradicionalno težak za crveno-bele.

Ipak, domaći tim neće ponovo imati navijače plavo-belih nasuprot sebe, jer su Pazarci praktično konstantno kažnjeni prethodnih godina.

 

S druge strane Partizan pred svojim navijačima čeka fudbalere IMT-a, koji su ih u prvom delu polusezone prilično namučili na Krovu.

Crno-beli su tada sa dva gola u nadoknadi uspeli da okrenu utakmicu, ali obaveza im je da pobede daleko lakše u Humskoj.

 

Što se kvota tiče, one iznose simboličnih 1.20 na crno-bele, dok je kvota na tim iz Ljutice Bogdana nešto veća, 1.35 u Pazaru.

Standings provided by Sofascore

 

2
1
3 Komentara
  1. Tako kriminalci iz FSS prave da Zvezda vec 5 godina zaredom u Pazaru igra bez prisustva domace publike samo da bi joj olaksali vec unapred sa sudijama namestenu pobedu !

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter