0
Domaći fudbal

Foto: Starsport.rs

(POLUVREME) ZVEZDA VODI PROTIV B TIMA PAZARA: Dragović i Kanga za sigurnih 2:0! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.24 u 14:50

Kanga se ističe kao lider Zvezde na ovom meču

Fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara igraju meč 21. kola Superlige danas od 14 sati. Nakon prvog poluvremena, rezultat je 1:0 u korist Crvene zvezde.

Utakmicu je golom u 9. minutu otvorio Dragović koji je glavom matirao golmana Novog Pazara nakon ubacivanja lopte iz slobodnog udarca Kange. Iako je Novi Pazar pretio u nekoliko navrata, Zvezdina odbrana je uspela da sačuva svoju mrežu netaknutom do poluvremena.

U 28. minutu utakmice, domaći tim imao je odličnu priliku. Nakon borbe na sredini terena i uspešnog oduzimanja lopte, Suma je pronašao Karaklajića koji je imao priliku za šut jer je imao slobodan prostor ispred sebe. Međutim, umesto da šutira, Karaklajić je pokušao dribling i dodao loptu ka Sumi. No, Dragović je intervenisao i uspeo da oduzme loptu Sumi pre nego što je mogao da zapreti. Domaći tim je ovde pokazao dosta odlučniju igru. Taman kada je Pazar uspostavio svoju igru Kanga je matirao golmana domaćih! Naime, u 37. minutu, dosuđen je penal za Zvezdu nakon starta Momčilovića nad Dđigom u kaznenom prostoru Novog Pazara. Kanga je uspešno izveo penal i postigao gol za Crvenu zvezdu! Nakon detaljne provere situacije korišćenjem VAR tehnologije, dosuđen je penal u korist Zvezde. Kanga je preuzeo odgovornost i preciznim udarcem savladao Mirkovića, čime je pored asistencije, postigao i gol na ovom meču.

U drugom poluvremenu očekuje se nastavak borbe između ova dva tima dok Crvena zvezda nastoji zadržati svoju prednost, a Novi Pazar traži priliku za izjednačenje.

Standings provided by Sofascore
0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter