2
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

ZVEZDA DOVODI NAPADAČA GENKA: Šampion Srbije pronašao novo pojačanje u finišu prelaznog roka!

Objavljeno: 15.02.24 u 13:15

Nigerijac pojačava redove.

Napadač Genka, Viktorij Benijangba želja je Crvene zvezde, a po svemu sudeći posao je gotova stvar prema pisanju B92. Visina transfera nije pozanata, a ovaj fudbaler ima ugovor sa belgijskim timom do 2025. godine.

Benijangba je član Genka ekipe od septembra 2022, kada je stigao iz egipatske Kleopatre. Ovaj špic za prvi tim  nije odigrao niti jedan meč, već je nastupao za juniore, člana druge lige Belgije. On je na 42 meča postigao 14 golova, te zabeležio dve asistencije.

Podsetimo, ‘crvenobeli‘  su ove zime doveli Uroša Sremčevića iz lučanske Mladosti za dva miliona evra. Od klasičnih napada, tu su još Šerif Ndiaje i Žan-Filip Kraso, a Benjiangba bi trebalo da bude zamena za Jovana Mijatovića koji je pojačao redove Njujork sitija.

3
5
2 Komentara
  1. Žan-Filip Jraso nije klasičan špic on je tip igrača Kataija i bit će velika glupost ako su lešinari Terzić i Mrkela odlučili da ovog bisera prodaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter