0
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED HERCEGOVAC: „Želimo da izgramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju!“

Objavljeno: 14.02.24 u 18:33

Trener Partizana ništa neće dovoditi u pitanje

U sredu je u dvorani „Čair“ u Nišu zvanično počeo Kup Radivoja Koraća, a pažnju ljubitelja košarke u četvrtak će privući susret Partizana protiv Hercegovca. Za ekipu iz Gajdobre, ovo je prvi put da se pojavi na završnom turniru ovog prestižnog takmičenja, a već na startu su dobili izazovan zadatak – suočavanje sa iskusnim Partizanom.

Trener crno-belih, Željko Obradović, naglašava da ne potcenjuje protivnika, bez obzira na to što se radi o debitujućem timu.

Najvažnija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da izgramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine„, izjavio je Obradović.

Hercegovac je stigao do završnog turnira osvajanjem trofeja u drugom stepenu Kupa KSS, a to je dovoljno da privuče pažnju igrača poput Alekse Avramovića, koji ističe da se radi o respektabilnom rivalu.

Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94 i plasirali se na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dvije godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo tribinu Partizanovu i donesemo Žućkovu levicu„, izjavio je Avramović.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter