0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

GROBARI U EKSTAZI: Bibars Natho ostaje u Humskoj barem do leta 2025. godine, a sve zbog jedne klauzule!

Objavljeno: 14.02.24 u 20:31

Jasno se vidi kako dubok trag je Izraelac ostavio u dresu Partizana

Iskusni vezista Partizana, Bibars Natho (35), nastaviće da nosi dres crno-belih do leta 2025. godine, nakon što je ispunio klauzulu iz prethodnog dogovora koji mu garantuje bonus sezonu u klubu iz Humske.

Iako mu je ugovor prvobitno isticao krajem tekuće sezone, Natho je, prema prethodnom dogovoru, značajno smanjio svoja primanja i uspeo da se zaštiti aneksom o broju odigranih mečeva. Klauzula iz dogovora od 30. novembra 2022. automatski produžava saradnju za još jednu sezonu ako Natho odigra barem 50% utakmica u tekućoj sezoni.

Izraelski vezista nije čekao da se sedne za pregovarački sto, već je samostalno ispunio uslov iz dogovora odigravši do sada 26 mečeva u svim takmičenjima (osam golova, sedam asistencija). Uslov je bio da odigra najmanje 23 meča, a računajući prvenstvene duela, Kup Srbije i evropske utakmice, tim iz Humske može odigrati najviše 46 utakmica ove sezone.

Ovim putem, Bibars Natho i Partizan neće morati da ulaze u nove pregovore, jer je izraelski vezista već ispunio ključni uslov. Njegova vernost crno-belima produžena je do leta 2025. godine, pružajući stabilnost i iskustvo u sredini terena Partizana.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter