0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Partizan, ABA Liga, Belgrade, Serbia on Jan. 28, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MOGU LI ZVEZDA I PARTIZAN NAPOKON NEKOGA DA POBEDE: Danas igraju večiti, a evo rivala i kvota!

Objavljeno: 11.02.24 u 12:40

Već deset dana ni jedni ni drugi nemaju trijumf.

Pobedila je Zvezda kući Valensiju još krajem januara, a par dana ranije pre toga Partizan je u istoj areni slavio protiv Žalgirisa, a nakon toga potpuni potop.

Crno-beli više od dve nedelje ne znaju za trijumf, a redom su ređani porazi na realno teškim gostovanjima Monaku i Virtusu, ali neočekivano je doživljen poraz protiv Bajerna, a takođe i Split je šokirao Grobare pobedom u Beogradu.

Ipak, defakto će crno-beli igrati još jedan meč na domaćem terenu, jer u Republici Srpskoj poznato je koliku podršku ima evropski prvak iz 1992. godine, pa je pobeda imperativ, što govori i kvota od svega 1.12 na Beograđane.

Sa druge strane, crveno-beli su u nizu od tri poraza, pa je tako bez ispaljenog metka pala u Podgorici i u Beogradu protiv Barselone, da bi u Areni i Žalgiris, koji je do pre nekoliko kola bio prežaljen, slavio nad crveno-belima.

Sada četvrti vezani meč u Beogradu Zvezda mora da pobedi, jer bi drugi vezani poraz od Zadra u dve sezone u Beogradu bilo nešto što sebi klub renomea Zvezde ne sme da dozvoli. Samim tim tu je i čisto formalna kvota od 1.09 na šampiona Srbije.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter