0
Košarka

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OGLASIO SE OSTOJA I OTKRIO SUDBINU OBRADOVIĆA: ‘Pošto mnoge danas jedna tema interesuje…!

Objavljeno: 09.02.24 u 15:25

Velika uzbuna se podigla nakon poraza od ‘Bavaraca’.

Košarkaši Partizana su sinoć doživeli poraz od Bajern Minhena rezultatom 79:78 u okviru 26. kola Evrolige ‘Štark areni’. Ovo je bio peti poraz u nizu u svim takmičenjima za izabranike Željka Obradovića, a to je sve razbesnelo navijače koji su zvižducima ispatili svoje miljenike.

Takođe, ovo je najveća kriza od kako je trofejni stručnjak na klupi ‘crno-belih’, pa se mnogi pitaju da li će Žoc otići i koja je njegova sudibina. Predsednik aktuelnog šampiona ABA lige, Ostoja Mijailović oglasio se na društvenoj mreži ‘X’ i istakao da svi zaposleni imaju njegovu podršku.
 
-Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bela porodica i kad pobeđjemo i kada gubimo – istakao je Ostoja.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

59
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter