3
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ KIPTI OD BESA: ‘Ne znam šta da vam kažem – Nemoguće je da se ovakva utakmica izgubi!’

Objavljeno: 08.02.24 u 23:26

Imao je zašto da bude besan.

Košarkaši Partizana poraženi su na jedan tragičan način u završnici meč 26. kola Evrolige protiv Bajerna rezultatom 78:79. Crno-beli su dobar deo drugog poluvremena držali prednost nad Bavarcima, koja je u par navrata bila i dvocifrena, ali se Nemci nisu predali. Na sekund pre kraja utakmice trojku je pogodio Francisko, čime je sve ostavio u šoku.

Više nego ljut nakon utakmice bio je trener ‘crno-belih’, Željko Obradović:

‘Ne znam šta da vam kažem, imali smo sve u svojim rukama, tako je bilo i protiv Bolonje, gde smo zahvaljujući našim greškama izgubili utakmicu. Nemoguće je da se ovakva utakmica izgubi kada imaš prednost kakvu imaš, kada sa jednom normalnom kontrolom dobijaš. Da su igrači bili pod stresom ne bi kontrolisali i vodili ceo meč.’ – rekao je Žoc uz jasan odgovor na pitanje novinara, koji je upitao zašto se nije pravio faul:

FOTO: Starsport

‘Kako vi znate da nisam rekao da prave faul. Pogledajte snimak, pogledao sam kevina i rekao faul, faul, faul. Kako nam je dao Virtus poen na dva razlike. Ne smeš da dozvoliš šut za tri poena. Da li stvarno mislite da to nisam rekao. Neka ovaj poraz bude na mene, ne želim da svaljujem krivicu na igrače. To sam rekao i protiv Splita, navijači su napravili atmosferu kakvu su napravli, ali ni to nije dovoljno za neke. Ja ću opet da stanem iza igrača.’ – dodao je Obradović.

Na samom kraju prokomentarisao je i konstataciju da su u krizi:

‘Pet utakmica kada izgubite, naravno da je kriza rezultata. Sve utakmice su tu, osim ove sa Splitom. U Monaku je bilo 4 razlike u četvrtoj četvrtini, posle primimo četiri najlakša poena.’ – zaključio je Obradović.

 

 

2
1
3 Komentara
  1. Mozes da ‘kiptis’ do sutra, ali nema efekta, pre ‘kipti’ na SAVICA koji ti nije OBEZBEDIO JEDNOG, ALI JEDNOG JEDINOG PRAVOG PLEYA, sto jARAMAZ, PJ i aVRAMOVIC (koji je ponovo ‘prodao’ pobedu..) SIGURNO NISU, bar NE ZA OVAJ NIVO TAKMICENJA!!! Samo iz tog razloga gubimo tesne i neizvesne zavrsnice, naravno i zbog ponitke, trife, smita, vukcevica…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Da je Egzum ovde umesto jareta, alekse i PJ, i MATIJAS LESOR UMESTO kaminskog i kabokla OSVOJILI BI EL!!!

    1
    2
    Odgovori
    • Potpuno si u pravu .To svi znamo . Hteli su da slupaju 3,8 miliona evra , obeštećenja Barsi za mirotića , i praktično propustili sve prave igrače koji bi došli u ekipu. Umesto da su povećali platu Madaru , i dali Lesoru još jedan milion , oni krivicu za svoju nadobudnost svaljuju na Ražnatovića . I šta , više nema igrača na tržištu dovde sakate i povređene i
      eto . Sad niko ozbiljan neće ni da razmišlja o partizanu . Oni veruju nekome na reč , ej bre nisu ovo osamdesete nije ovo amaterska liga .

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter