0
Košarka

Vladimir Lučić (FOTO: Starsport)

LUČIĆ OTKRIO DA LI JE BILO POZIVA OD ŽELJKA OBRADOVIĆA: Bivši kapiten Partizana jasan!

Objavljeno: 07.02.24 u 12:45

‘Bez razmišljanja bih prihvatio’.

Košarkaši Partizana dočekuju Bajern Minhen u ‘Štark areni’ sutra od 20:30 u okviru 26. kola Evrolige. Ovo će biti i duel bivšeg kapitena ‘crno-belih’, Vladimira Lučića protiv svog voljenog kluba. Sigurno će biti emocija, a srpski reprezentativac je veoma lep i uspešan period proveo redovima aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja.

Lučić nikada nije sarađivao sa Željkom Obradovićem, a bilo je mogućnosti kada je 2013. godine napuštao Partizan, a trofejni stručnjak bio na čelu Fenerbahčea. Bio je na korak od turskog tima, ali ga je sudbina odvela u Valesniju, potom Bajern. On je otkrio da li bi se odazvao na poziv Žoca.

-Ne znam za to. Ali… Trener koji je radio sa takvim igračima, u takvim klubovima gde je bio garancija odlaska na fajnal-for, pa onda i gledajući Partizan prethodne dve godine kako ekipa od starta kreće da raste tri-četiri meseca a onda pobeđuje… Ostaje žal ako je postojala ideja, ali ja za to ne znam. Ono što znam je da bih tada bez razmišljanja prihvatio – istakao je.

Sada ga u Bajernu trenira legendarni Pablo Laso.

-Privikao sam se na novog trenera. Igrao sam tri godine u Španiji. To je taj odnos prema košarci i obavezama. Možda je i Sale Đorđević gajio taj stil, gde se sa velikom brigom pristupa igračima, koliko su vremena proveli na terenu, da li neko treba da se odmori od treninga… Laso je neko ko je toliko godina vodio Real, imao iskusne igrače, često stariji roster, tako da je morao da gaji taj stil – jasan je Lučić.

BONUS SADRŽAJ:

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ UZ LEPU BRENU U SAN REMU: Šveđanin po crvenom tepihu uz balkansku melodiju! (VIDEO)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter