0
Evroliga

from left PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Uros Trifunovic, #32 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN MORA BEZ SRBINA U BOLONJI: Košarkašu crno-belih pozlilo u avionu!

Objavljeno: 01.02.24 u 22:11

Srećom, popularni Trifa je sada stabilno.

Partizan u petak igra svoj meč Evrolige, sa Virtusom u Bolonji od 20.30 časova, a u Italiji neće imati na raspolaganju zamenika kapitena, Uroša Trifunovića.

Naime, na letu  iz Nice za Bolonju, pozlilo mu je i prvu pomoć mu je pružio dr Moma Jakovljević, dok ga je hitna pomoć sačekala na aerodromu. Srećom, Uroš Trifunović je stabilno, ali neće konkurisati za duel sa Virtusom, prenosi MozzartSport.

 

Pričao je i Žoc o ovome.

– Uroš Trifunović ima probleme. Juče kada smo se vraćali iz Nice za Bolonju u avionu mu je pozlilo, ali na sreću je dobro, u hotelu je, sigurno neće biti u timu za sledeću utakmicu. Bio je ispitvanjima, stanje je stabilno, tako da ćemo videti kad se vrati u Beograd što se tiče njegovog zdravstvenog stanja. Ali još jednom ponavljam u ovom trenutku je dobro.

U suštini crno-beli osim ovog incidenta, nemaju većih zdravstvenih problema, a nadamo se da će i Uroš uskoro da se vrati u puni pogon.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter