0
Evroliga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NIKADA NIJE BILA FAKTOR U ŠABAZOVOM ŽIVOTU: Evo šta je presudilo da Amerikanac napusti Beograd!

Objavljeno: 30.01.24 u 12:40

Crvena zvezda je napravila ogromnu grešku, ali nije sve samo krivica kluba.

Definitivno da Šabazu Nejpiru Srbija, Beograd, Delije i sam klub nisu ušli previše pod kožu, pa je nakon tri meseca saradnje, obostrano zaključeno da je najbolje da se košarkaš vrati u Milano, a klub uštedi priličan novac.

Upravo je i sam Nejpir pričao o tome.

– Nikada nisam osećao ništa negativno povodom Milana. To je prelep grad, Armani kao organizacija je super, sa sjajnim trenerom i saigračima koje dobro poznajem. Za mene je sjajno što sam bio u mogućnosti da ponovo radim u Olimpiji sa kojom sam već osvajao trofeje i ove sezone takođe možemo ostvariti nešto veliko.

Dodao je potom.

– Postojalo je mnogo spekulacija pre mog povratka, ali presudni momenat bio je meč protiv Real Madrida u Beogradu. Narednog dana, moj agent je završio dogovor sa Milanom. Bilo je lako za mene da se vratim natrag.

 

1
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter