1
Evroliga

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade celebrates with Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠAMPION SRBIJE PREMA KLADIONICAMA APSOLUTNI FAVORIT: Poraz crveno-belih bi bio veliko iznenađenje!

Objavljeno: 30.01.24 u 13:37

Crveno-belima date darežljive šanse za trijumf.

Košarkaši Crvene zvezde suočeni su sa ključnim trenutkom u Evroligi, a njihov naredni izazov biće duel protiv Valensije na domaćem terenu u „Štark areni“. Posle nedavnog poraza od Albe, ekipa Janisa Sferopulosa mora se oporaviti i usmeriti ka trijumfu protiv španskog tima kako bi ojačala svoje šanse za plasman u plej-of.

 

S trenutnom pozicijom na trinaestom mestu u Evroligi, Crvena zvezda se nalazi u situaciji gde je svaka pobeda od suštinskog značaja. Pobeda u nedavnom večitom derbiju protiv Partizana podigla je moral ekipe, ali sada sledi još zahtevniji susret.

 

 

Valensija, deveta na tabeli, ušla je u ovaj meč s pozitivnim zamahom nakon trijumfa nad Baskonijom u prethodnom kolu. Ipak, neuspeh u poslednjem susretu sa Unikahom u ACB ligi ostavio je neki gorak ukus u ustima španskog tima pred gostovanje u Beogradu.

To je sve dovelo do toga da su crveno-beli veliki favoriti prema kladionicama. Naime, koeficijent na srpskog šampiona se u pojedinim listama može naći i mađi od 1.40, dok je kvota na pobedu tima sa juga Španije oko 3.00 uz varijacije od firme do firme.

Meč je na programu večeras od 20.00 časova, a ekskluzivno, kao i sve ostale mečeve Evrolige, možete ga gledati samo na kanalima SportKluba.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
1 Komentara
  1. Kada napisete sampion Srbije zasto ne kazete kako su postali sampioni.Tako sto su odigrali jednu utakmicu protiv FMP-a.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter