1
Evroliga
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED MONAKO: „Prošli put je bilo zanimljivo, a sada može da bude drugačije!“

Objavljeno: 30.01.24 u 11:50

Crno-bele čeka ozbiljan izazov

Trener košarkaškog kluba Partizan, Željko Obradović, najavio je izuzetno tešku utakmicu protiv Monaka koja će se odigrati u sredu u okviru duplog kola Evrolige. Obradović je istakao svest o visokom kvalitetu ekipe Monaka i izrazio poštovanje prema suparniku, ali je naglasio da će Partizan dati sve od sebe da odgovori na izazov.

„Znamo koliko je kvalitetna ekipa. Njihovi smo svesni, ali naravno sa velikim poštovanjem idemo da probamo da odgovorimo utakmici najbolje moguće. Znamo koliko su važne sve utakmice u Evroligi i šta nam je činiti iz utakmice u utakmicu. U ovom momentu je to Monako, sa svim kvalitetima i vrhunskim talentima. Očekujemo tešku utakmicu„, izjavio je Obradović za medije pred put u Monako.

Prisetio se prethodnih duela sa Monakom i naglasio da će ovaj meč biti poseban.

To je bila zanimljiva utakmica, i prošle godine sa njima i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različito s obzirom na to da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, pa ponekad i sa četiri, gde to koriste i u odbrani i na te stvari moramo da reagujemo. Imali smo u poslednje odigranoj utakmici odlične momente, u nekim trenucima imali smo i loše, tako da su to neke stvari koje su sigurno bitne.“

Otkrio je i da će svi igrači, njih 15, putovati u Monako, spremni da se suprotstave izazovima i pruže maksimalan napor za pozitivan rezultat.

Utakmica između Partizana i Monaka zakazana je za sredu, 31. januar, sa početkom od 19 sati.

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter