10
AdmiralBet ABA Liga

Zach LeDay Rokas Giedraitis head coach Zeljko Obradovic Crvena Zvezda - Partizan, ABA Liga, Belgrade, Serbia on Jan. 28, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUDIJE PRIZNALE SVOJE GREŠKE NA RAČUN PARTIZANA: Evo o kojim situacijama je reč!

Objavljeno: 29.01.24 u 19:23

Videćemo postoje li dokazi za ovakve tvrdnje.

Dan nakon ‘večitog derbija’ u ABA ligi, oba tima se žale na suđenje. Nakon saopštenja koje je izdala Crvena zvezda, sada je sa novim detaljima u javnost izašao Sport Klub. 

Prema pisanju tog portala, oni su došli do saznanja da je sudijska trojka u toku trajanja utakmice priznala tri greške Željku Obradoviću, na štetu Partizana.

Navodno je reč o petom i isključujućem faulu Pi Džej Dozira, potom faulu nad Avramovićem koji nije dosuđen, kao i prekinutoj kontri kako bi treneru ‘crveno-belih’ Janisu Sferopulosu dali tehničku grešku za prigovor. 

 

93
56

10 Komentara

  1. Hahaha…pa oni ojadili Zvezdu a ovamo pricaju sarene laze!?
    Kakav bezobrazluk!
    Lepo su vratili Partizan u igru njihovim nevetovatnim kradjama a ovamo priznaju „magu“ Zeljku nesto?
    Pod hitno da se ispitaju sve utakmice Partizana u EL kao i u ABA gde im je perfidno svirano i gde se kralo u Partizanovu korist nenormalno!
    Cuj ti ovog bezobrazluka…

    17
    34
    Odgovori
    • Obraza nemate, guzici se ne bojite. Ipak, dobicete po guzici u Finalu,ova utakmica je cist dokaz da vas mozemo oboriti kao razjarenu krmad,ahaha! Uveli ste stereotip mrznje u dvoranu, imacete to sto ste sad uradili, i ne samo sad vec poodavno. Puran Covke ce pozderati sva… koja je …. ovih dana! Samo polako. Nama je bitno da udjemo u pobede u EL, nam je cilj realan, a vi kako vam volja! Bez ikakvih ste izgleda da udjete medju deset prvih. Sami ste se sahranili u mecevima sa Albom. Tu je vass kraj.

      6
      5
      Odgovori
      • Politika,mrznja i kradja van ne silazi sa usta a to sto vi to pripisujete drugima je tek posebna smejurija kad ste upravo vi ti koji 30 godina unazad sirite sve najgore..koga jos zanima sta vi govorite

        2
        0
        Odgovori
        • Sramota da nema niko realan da kaže da ke bilo podjednako grešaka na obe strane jesu bili propusti sudija, ali ne u meri da utiču na to da je Crvena Zvezda više nego zasluženo pobedila u toj utakmici

          0
          0
    • E nesretnici i izdajnici su nas kroz istoriju upropastili…Slobo,Šešelj,Žuti kmeri,a na kraju ove smrtonosne srodje ustaše,vučićevi homiseksualci,uhvatili pa deri po normalnom narodu..Sad im je vjeźbalište za zlo i šizofteniju, ta krcunova cz-fmp tobož sportska družina…Kod navijača cz, zaista je previše nesrećika,sa nedostatkom minimuma ljudskog i kad je minimalna etika u pitanju ,ali i kad je u upitanju i minimuma IQ .Mislim naravno na većinu ,a ne na sve ljude privržene cz.Ta većina ko jadni radni kerovi ,stalno bi jeli i povraćali.Pa ko goveda slanu bi travu jeli ,dok se nebi naduli i crkli.. ……samo da pobjede tamo nekog Partizana.Alo ljudi, zar ne vidite da vas namještaju da budete ludi!

      1
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter