1
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PRED VALENSIJU: ‘Imaju dobre atlete, veoma su čvrsti!’

Objavljeno: 29.01.24 u 19:52

Može li Zvezda pozitivnu energiju nakon pobeđenog derbija pretoči u pobedu protiv Valensije.

Crvena zvezda se u narednom kolu Evrolige sastaje sa Valensijom, a trener Sferopulos je uoči tog susreta imao samo reči hvale kada je španski tim u pitanju:

‘Valensija je tim koja ima dobre atlete, veoma su čvrsti. Imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi. Moramo igrati našu igru, igramo na našem terenu. Moramo da napadati pametno na pravi način. Moramo dobro kretati loptu, imati „flou“, a defanzivno da budemo konstantni i prisutni. Da im ne dozvolimo da budu dobri u tranziciji. Šta god da urade.’ – rekao je Sferopulos i potom dodao:

‘To je prvi put od kad smo krenuli da igramo obe utakmice kod kuće, to je dobro, ali se fokusiramo na sledeću utakmicu.’ – zaključio je grčki stručnjak.

0
0
1 Komentara
  1. Ekipa koja igra najprljaviju kosarku u EL. To je borba prsa u prsa koja ubija igru, izaziva posledicno mnogo faulova, gresaka pa i gresaka sudija,pa je sve moguce.Neverovatno su disciplinovani i uporni u svojim zahtevima igre, ne odustaju od tog nacina rvacke kosarke. To je igra koja je posebno ukotvljena u nemackoj kosarci,to igra Alba i Bayern ranije, sada ne. Kod nas je posebno voli trener Pesic, dobro se secam meca Partizana i (mislim) Bayerna u Minhenu kad ga je on vodio. Sve vreme do tri minute pred kraj je Partizan vodio, a onda je Pesic naredio „makljazu“ i dobio je utakmicu. Licno sam bio sokiran sta se desilo, ne zbog poraza, vec zbog nacina igre!
    NAravoucenije: Budite spremni na takvu igru. Mislim da je kontra lek za tu igru da ih nadjacate u brzini igre, brzini dodavanja i kontaktu prsa u prsa sa maksimalnom koncentracijom, na steelingu loptet ik dok odskace,rec imaju najnizi igraci, bekovska je to igra! Srecno vam, bilo bi mi i kao pfc fanu drago da ih pobedite!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter