0
Fudbal

Viktor Radojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

VIKTOR RADOJEVIĆ SE OZBILJNO NAMEĆE MILOJEVIĆU: ‘Koristim svaki minut na terenu!’

Objavljeno: 28.01.24 u 19:00

‘Naporne su pripreme, ali kad se obuče Zvezdin dres, ništa nije teško’

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Mladosti iz Lučana rezultatom 2:0 u okviru teće pripremne utakmice na Kipru. Strelci su bili Jovan Šljivić u 15. i Šerif Endiaje u 26. minutu, a posebno su se istakli mlade igrači. Sigurno je veliku pažnju privukao levi bek Viktor Radojević koji je posle meča istakao da su mu bitne ovakve utakmice.

– Hvala šefu stručnog štaba na poverenju i čini mi se da koristim svaki minut na terenu. Meč je izgledao odlično. Veoma mi je drago što smo uspeli da ne primimo gol, kao i to da smo u napadu bili poletni i stvarali šanse. Bitne su mi ove utakmice, jer kroz njih stičem samopouzdanje. Naporne su pripreme, ali kad se obuče Zvezdin dres, ništa nije teško – jasan je.

Posle svakog treninga, Milojević individualno radi sa mladima, a upravo je sa Radojevićem vežbao centaršut prethodnih dana.
 

– Pomaže mi što radim individualno sa šefom. To je poverenje koje se nekako oseti, jer zaista poklanja mnogo pažnje nama mlađima. Videlo se danas kako smo vežbali centaršut – rekao je Viktor.

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NAD LUČANCIMA: ‘Hvatamo neke zahteve koje postavljamo!’ (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter