3
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ NAKON DERBIJA: ‘Postoje neki detalji sa ove utakmice koje ne želim da komentarišem!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.24 u 21:55

‘U jednom momentu smo čak mogli da dobijem utakmicu.’

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’. Trener ‘crno-belih‘ Željko Obradović je nakon meča na konferenciiji za medije istakao da su odigrali dva različita poluvremena i da postoje neki detalji koje ne želi da komentariše.

– Očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena. Počeli smo loše utakmicu. Zvezda je otvorila utakmicu sa tri vezana šuta za tri poena. Kasno smo odigrali odbranu i već je bilo kasno. Drugo poluvreme fantastično, došli smo do toga da smo mogli i da pobedimo.Postoje neki detalji sa utakmice koje ne želim da komentarišem. Čestitam mojim igračima, takođe i Crvene zvezde – naveo je Žoc.

Dodao je da su njegovi igrači bili svesni slike iz prvog dela.

-Bili su svesni slike koju smo dali u prvom poluvremenu. Zbog toga su dali maksimum. Zahvalan sam im na tome – rekao je iskusni strateg.

Prokomentarisao je isključenje Zeka Ledeja.

-Sudije su te koje odlučuju. Dobiješ dve tehničke znači da si isključen. Bio je izuzetno motivisan. Dao je taj početni elan i zanos ekipi. Da li je bio nervozan ili ne. ne znam. Nije samo on učestvovao, bilo je još učesnika. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi na terenu. Videli ste na kraju pozdravljanje ekipa. Šta se desi na terenu ostaje tamo – zaključio je Obradović.

BEZ GOLOVA NA ‘OLIMPIKU’: Remi Lacija i Napolija!

6
10
3 Komentara
  1. ne mogu da razumem obradovica. ovo je klasicna kradja. ako on to ne sme da kaze ja smatram da je to pogresno. mi ne mozemo pobediti u plej ofu sa ovakvim sudjenjem. bili su i dozer i ledej nezadovoljni ne reagovanjem obradovica na njihova iskljucenja. on je preveliki dzentelmen i kao da ne zna s kim ima posla. ispada, partizan se ne buni, sudjenje uglavnom dobro, generalka za plej of uradjena. partizan je preveliki svetski brend da bi imao ovakvo sudjenje. partizan mora za pocetak da insistira na zabrani sudjenja ove trojke sudija u plej ofu. zvezda ni u jedfnom segmentu kosarkaske igre nije dorasla partizanu, osim u kradji, pritiscim provokacijama. da li to zeljko misli da ih moze kao gost dobiti. sramno ce biti ovo partizanovo cutanje i pasivan stav.

    1
    3
    Odgovori
    • Aj ti lepo sa Obradovicem kod ocnog!
      Ovde je Zvezda bagro pokradena zestoko,sudije vas vratile u mec i poklonile 14 bacanja vise plus svakave izmisljotine…ti izgleda ne znas pravila kosarke cim tako baljezgas!
      Obraz ti je djon!

      1
      0
      Odgovori
  2. Kako te sram nije. Da ti nije bilo sudija bili bi demolirani. Sudije izmišljali faulove Zvezdi, a Partizanov i tukli. Pukl je predvodio i namerno provocirao publiku. Ledej je trebao izaći davno sa više tehničkih grešaka. Isto tako Obradović je zaslužio 2. tehničku, ali sudije ne smeju da mu sviraju….

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter