3
Evroliga

FOTO: Screenshot

HULIGANI NAPALI NAVIJAČE PARTIZANA ODMAH POSLE UTAKMICE?! Horor scene nakon meča Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.24 u 08:07

Užasne scene posle spektakla u Evroligi.

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma bitan trijumf nad Žalgirisom rezultatom 81:72 u ovkiru 23. kola Evrolige u ‘Štark areni’.  

Podrška navijača za crno-bele je poslovično bila sjajna, ali se ipak nakon utakmice desio užas na Novom Beogradu.

 

Naime, maskirani huligani napali su Grobare koji su izlazili iz Arene, a pojedini izvori tvrde da su napadnuti „obični“ navijači, a ne oni iz kopa, koji obično gaje taj nivo rivalstva sa protivničkim klubovima.

 

Napadači su bili naoružani motkama, a jasnijih detalja ko stoji iza napada, kao i šta je njegov povod, i dalje nema.

5
28
3 Komentara
  1. navijaci c.zvezde zajedno sa predsednikom ucestvuju u izdaji zemlje. kako objasniti da tzv. delije nikad ruzne ni jedne reci o izdajniku na mestu predsednika zemlje. dok je ceo progresivni i pametni beograd u opziciji samo navijaci c. zvezde su uz izdajnika. to je istorijska greska navijaca c. zvezde koja se do veka ne moze zaboravit, otuda i ovaj incident o napadu na neduzne navijace partizana. jadni su do bola. krajnja bruka srpskoga naroda. i svi vi uslovno receno pamatniji navijaci komsinice razmislite i cemu ucestvujete.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter