1
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

DUŠA ODUZETA NEGDE U OHAJU: Karlitos poslednjih šest meseci nije faktor na velikoj sceni, velika pobeda Zvereva! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.24 u 16:12

Nemac fantastičnim servisima oduvao Španca.

Karlos Alkaraz osim par dobrih gemova na kraju trećeg seta, praktično je počišćen od Saše Zvereva rezultatom 3:1.

 

Nemcu je za to trebalo nešto više od tri sata igre, a rezultat je iznosio 6:1, 6:3, 6:7, 6:4 za šestog tenisera sveta.

Karlitos je tako još jednom ispao prerano za njegove standarde, a sve je počelo porazom od Đokovića u finalu Sinsinatija, gde je Novak praktično oduzeo dušu mladom Špancu.

 

Ovim ispadanjem Alkaraz je ostao i bez šanse da ugrozi Novaka Đokovića kada je prvo mesto na ATP listi, jer već sada je Srbin obezbedio više bodova od Španca iako brani trofej u Melburnu.

 

Đoković bi narednom pobedom prešao granicu od 10.000 poena, dok bi eventualnom titulom izašao na preko 11.000 bodova, što bi značilo da bi praktično do sezone na šljaci Novak bio nedodirljiv.

30
1
1 Komentara
  1. A sada da vamnesto kazeneko ko to vidi i zna!
    Cim sam video Karlitosa kako izgleda u prvomnjegovom mecuu Melburnu bilomi je sve jasno. Znao sam da ce se ovo desiti sto se desilo. Ljudi ,on je kao buldog, nabio misice a to u tenisu ne idei ne radi! Izgubio je vitkost, to mu je usporilo sve akcije a jedino je dobio na snazi udarca. To, medjutm moze da se kontrolise od strane tehnicki savrsenih igraca,pogotovo brzih i koji su u stanju da kontrolisu ceo teren!
    On ocigledo ima neki Rafin „nasledni faktor“, spanska misicna (maskularna) groznica, a to je za tenis porazno. Nece daleko stici kako je najavljivao, ako nastavi bildati fizicku sirovu masu, nista od sazvezdja velikana! Zapamtite sta vam kazem. Plus, vrlo bitna stvar, to sto je uradio je preduslov za seriju povreda umesto pobeda jer neelasticnost misica vodi ka njihovom brzom trosenju! Oni koji duze prate tenis i vrate se desetak godina unazad, sete se Rafinog izgleda kada je nabio steroidnu masu, bio upozoren da prestane sa tim ili ce dobiti embargo pod ovim ili onim imenom, morao je to uraditi, ohladio je svoje treninge u teretani, prestao koristiti steroidne suplemente i sta je doziveo? Seriju poraza! To ga je kostalo GOAT-a, ali do dostignute slave koju je ostvario sigurno ima i do toga sta je radio i uradio. Neka vrsta pravde je zadovoljena. To kazem bez zluradosti, sa najozbiljnijom spoznajom po tim pitanjima treninga i podsticaja fizickog razvoja misicne mase.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter