1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan zvanično predstavio reprezentativca Južne Koreje! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.24 u 11:20

Ozbiljno pojačanje crno-belih

Fudbalski klub Partizan uspešno je priveo kraju osmomesečnu sagu oko dovođenja južnokorejskog krilnog napadača Jung-Džuna Goha. Posle nekoliko neuspešnih pokušaja i komplikacija oko transfera, Partizan je uspeo da postigne dogovor sa Pohang Stilersima, a 22-godišnji fudbaler je potpisao ugovor na tri i po godine.

Goh je uspešno prošao medicinske preglede, a obeštećenje koje je Partizan platio iznosi 1.200.000 evra. Ovaj mladi talentovani igrač je stigao iz Južne Koreje, gde je nedavno osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom na Azijskim igrama, čime je istovremeno izbegao vojni rok.

Transfer je obeležen izuzetnom pažnjom javnosti zbog nekoliko preokreta u pregovorima i neočekivane promene cifre obeštećenja. Dejan Damjanović – Boske, bivši fudbaler Bežanije i jedan od najuspešnijih napadača Južne Koreje, igrao je ključnu ulogu u postizanju dogovora. Bez ličnog interesa, Damjanović je intervenisao kako bi pomogao Partizanu i olakšao komunikaciju sa klubom i igračem.

Jung-Džun Goh, poznat po svojoj brzini, esplozivnosti, i veštini u pritisku na protivničke odbrane, doneće dodatnu dinamiku ofanzivi Partizana. Njegovo potpisivanje predstavlja peto i najskuplje pojačanje u zimskom prelaznom roku za crno-bele. Goh će se pridružiti ekipi na pripremama na Kipru u utorak uveče.

Navijači Partizana s nestrpljenjem očekuju da vide kako će Goh doprineti timu pod vođstvom trenera Igora Duljaja, posebno na poziciji levog krila.

13
0
1 Komentara
  1. Najbolje je bilo kada su dovodili strance sa pocetka ove sezone bez pompeznih naslova o velikim „bombama“ i sa njima tukli komsinicu i osvojili jesenji deo prvenstva. Najveca bomba Partizana u ovoj sezoni je definitivno Igor Duljaj koji svojim radom i suvim prosekom igrackog kadra pravi nerealne rezultate.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter