0
Evropske lige

Matija Popović (FOTO: FSS)

SADA JE GOTOVO: Matija Popović je novi fudbaler Napolija, ali se neće dugo zadržati u Napulju! (FOTO)

Objavljeno: 22.01.24 u 16:56

Srbin će odmah biti prosleđen na pozajmicu

Srpski fudbaler Matija Popović uspešno je dogovorio svoj prelazak u redove italijanskog giganta, Napoli, prema informacijama dobro obaveštenog novinara Fabricija Romana.

Popović, rođen 2006. godine, bio je blizu prelaska u redove Milana, ali se taj transfer izjalovio, da bi zatim pregovarao sa Napolitanacima, čiji je prelazak sada zvanično potvrđen.

Nakon prolaska lekarskih pregleda, ideja o pozajmici u Frozinone, zbog ograničenja igrača rođenih van granica Evropske unije, propala je. Ipak, Romano izveštava da je dogovor između Popovića i Napolija „zapečaćen“.

Mladi vezni igrač će do kraja sezone nositi dres Monce kao pozajmljeni igrač, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat. Nakon toga, planira se da potpiše petogodišnji ugovor sa Napoli, čime bi zvanično postao deo ovog renomiranog fudbalskog kluba.

Matija Popović je do nedavno bio član Partizana od 2019. godine, a kao slobodan igrač je napustio klub početkom ove godine. Dolazak u Napoli predstavlja sledeći korak u karijeri mladog srpskog fudbalera, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove izuzetne doprinose na terenu.

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter