0
Fudbal

Matija Popović (FOTO: YouTube/Screenshot)

ŠOK: Napoli ne može da potpiše Matiju Popovića!

Objavljeno: 21.01.24 u 12:15

Veliki propust.

Matija Popović važi za jednog najtalentovanijih mladih igrača u Evropi, beležio je sjajne partije u omladincima Partizana, ali na kraju nije došlo do produžetka saradnje. Bio je na pragu da potpiše za Milan, međutim, do dogovora nije došlo. 

Kako je juče objavio ugledni italijanski novinar Fabricio Romano, Popović je novi igrač Napolija, prošao je i lekarske preglede, ali ipak ne može da potpiše za šampina Italije. Plan je bio da do kraja takmičarske godine on igra za Frozinone kao pozajmljeni fudbaler, ali ni to ne može dogoditi zbog propusta tima podno Vezuva.

Kako prenosi ‘Tutosport‘  Napoli ne može sam da zaključi posao jer je ove sezone ostao bez mesta za registraciju igrača koji nisu iz Evropske unije. Podrška koju je našao De Laurentis je bio Frozinone, koji je dao zeleno svetlo da dođe posla, ali i oni imaju isti problem kao i aktuelni šampion Italije.

Sada Napoli mora da nađe neko drugo rešenje, a tim koji se pominje kao nova sredina Popovića je Monca koja ima prostora da potpiše mladog fudbalera.

MATIĆU PROPAO TRANSFER U TURSKU: Ren se pokazao kao težak pregovarač!

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter