8
Košarka

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ OTKRIO DA LI OSTAJE U PARTIZANU: Iskusni strateg dao jasan odgovor!

Objavljeno: 20.01.24 u 11:32

‘Izuzetno sam srećan što radim svoj posao.’

Vratio se u svoj voljeni klub 2021. godine, skoro tri decenije nakon što je sa Partizanom osvojio Evroligu prvu od devet i što je krenuo da krči svoj put ka jednom od najuspešnijih trenera na starom kontinentu. Sinoć se Željko Obradović vratio na mesto uspeha u Atinu gde ga izuzetno cene.

Košarkaši Partizana su izgubili od Panatinaikosa, Žoc je za grčki portal Nova Sport dao intervju. Žocu ističe ugovor sa ‘crnobelima‘ na kraju sezone, a on je otkrio da li će doći do produžetka saradnje.

-Ne znam. Izuzetno sam srećan što radim svoj posao. U mom timu, Partizanu, imamo nešto što je neverovatno kada govorimo o tome šta imamo u našoj sali. Naši navijači su uvek uz nas, uvek pomažu ekipi. primer [poslednje] utakmice. Pali smo za 24 boda, izgleda da imamo 50. I dalje nam veruju, daju nam energiju da promenimo igru. Svaka utakmica je ovakva. Do Imam takav osećaj, dok ne budem imao ovu strast za košarkom, nastaviću. Koliko dugo? Ne znam zaista – istakao je Obradović.

DA LI PEREZ MOŽE PARIRATI OVOJ PONUDI?: PSŽ nudi astronomski ugovor Embapeu!

243
42
8 Komentara
    • Pa sta vi uradiste sa 10 godina sponzorstvom drzave i dva Final foura za komsije . Svega toga ne bi bilo da je Pera odmah otisao u miliciju .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter