0
Fudbal

Vladan Milojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

MILOJEVIĆ: ‘Igrali pod velikim naporom, ali sam dosta zadovoljan!’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.24 u 15:45

‘Za mene trijumf nije na prvom mestu, već da vidim kako se ispunjavaju zahtevi’.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su trijumf nad mađarskom ekipom ZTE u drugoj pripremnoj utakmici na Kipru rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Jovan Šljivić u 25. minutu. Trener ‘crveno-belih’, Vladan Milojević zadovoljan je nastupom njeogvih izabranika.

-Igrali smo protiv jako dinamičnog rivala, koji gaji mađarsku školu fudbala. Ono što je dobro za nas je to da smo bili znatno bolji nego u prvoj utakmici. I danas smo igrali pod velikim naporom, ali sam dosta zadovoljan. Ima stvari koje hvatamo, vidi se rezultat rada na treningu. Ovo je pripremni period, ali je uvek lepo kada se pobedi. Za mene trijumf nije na prvom mestu, već da vidim kako se ispunjavaju zahtevi i dogovori pre utakmice, a to je danas u dobroj meri ispunjeno – poručio je.

Dodao je da još uvek traže mehanizme u igri.

-Tražimo mehanizme u igri, danas smo želeli da probamo Mitrovića na desnoj, a Olajinku na levoj strani, prijateljski su mečevi i oni služe da sve isprobamo, biće sve to dobro – jasan je Milojević.

IVICA KRALJ OTKRIO SUDBINU SALDANJE PA PORUČIO: ‘Ovim zatvaramo prelazni rok!’

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter