2
Domaći fudbal

FOTO: printscreen/ Youtube

U HUMSKU STIŽE NOVO POJAČANJE: Partizan dovodi najboljeg igrača Oda (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.24 u 09:59

Ovsu iza sebe ima sjajnu sezonu u Norveškoj, pa je tako svojim sjajnim partijama zainteresovao klubove iz Skandinavije, Turske, ali i sa Bliskog istoka.

Nakon angažovanja Nikole Miličića, Denila Kastilja i golmana Miloša Krunića, u redove Partizana stiže i četvrto pojačanje u ovom zimskom prelaznom periodu.

Naime, kako saznaje Telegraf, u pitanju je defanzivni vezista Leonard Ovusu iz Gane, kome je istekao ugovor u norveškom Odu, pa bi u tabor crno-belih stigao kao slobodna igrač.

Ovsu iza sebe ima sjajnu sezonu u Norveškoj, pa je tako svojim sjajnim partijama zainteresovao klubove iz Skandinavije, Turske, ali i sa Bliskog istoka.

S obzirom da se fudbaler iz Gane nalazio na listi želja Igora Duljaja, Partizanu nije dugo trebalo kako bi reagovao.

Kako se navodi, po odlasku Kristijana Belića, crno-beli nisu gubili vreme, i Ovsu je u utorak veče prihvatio uslove kluba iz Humske.

Defanzivac je svoje prve fudbalsek korake napravio u ekipi Drims, odakle je otišao u izraelski Ašdod, nakon čega je za milion evra prešao u Kanadu, gde je igrao za Vankuver.

Nakon tri godine igranja u MLS ligi, potpisao je za Od, gde je proglašen za najboljeg igrača ovog tima po izboru navijača.

45
6
2 Komentara
  1. Ajmo Crno-beli!
    To se trazilo: brzina, tehnika,pregled igre, sjajan paas,igra od boksa do boksa,energicnost,vic! Yessss!
    Trebamo jos jednog visokokvalitetnog centralnog beka i jedno ultra brzo levokrilno cudoviste!
    A onda, tamo neke nece spasiti ni Supermen!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter