0
Domaći fudbal

from left Nemanja Milunovic, Peter Olayinka Oladeji, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Mirko Ivanic, Osman Bukari and c80 during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda posle Nedeljkovića i Mijatovića dobila sjajnu ponudu za zvezdu tima!

Objavljeno: 16.01.24 u 11:50

Šampion Srbije bi ozbiljno mogao da zaradi ove zime

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa još jednom primamljivom ponudom tokom zimske prelaznog roka, kako ruski klub Krasnodar iznosi ponudu od osam miliona evra za usluge krilnog fudbalera iz Gane, Osmana Bukarija. Iako je ponuda u skladu sa očekivanjima kluba, trenutno se čeka zvanična odluka, budući da Bukari igra na Afričkom kupu nacija, a klub bi mogao da izvuče veću korist nakon završetka takmičenja.

Bukari, koji je stigao u Crvenu zvezdu iz Genta leta 2022. godine za 3 miliona evra, zabeležio je impresivne nastupe tokom grupne faze Lige šampiona, uključujući gol za vođstvo protiv Mančester sitija na „Etihadu“. Tokom svoje jeseni u crveno-belom dresu, postigao je dva gola i zabeležio dve asistencije u Ligi šampiona.

Lider ruskog prvenstva, Krasnodar, predvođen srpskim trenerom Vladimirom Ivićem, požurio je sa ponudom, ne želeći da čeka zvaničan završetak Afričkog kupa nacija. Međutim, transfer se verovatno neće završiti pre nego što takmičenje završi, s obzirom na trenutnu angažovanost Bukarija u timu Gane.

Osim Bukarija, Crvena zvezda takođe razmatra ponude za druge igrače. Kosta Nedeljković ide u Aston Vilu za devet miliona evra, dok postoje ozbiljne ponude za Jovana Mijatovića, čija vrednost trenutno iznosi osam miliona evra. Mladi napadač ima nadu u ponude sa Zapada, a Bajer se pominje kao jedan od potencijalnih klubova.

11
35
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter