0
Fudbal

FOTO: Twitter/AS Roma

ROMIN ‘KRHKI’ MOMAK BI MOGAO DA SE PRESELI U PREMIJER LIGU: Dibala blizu selidbe na Ostvo!

Objavljeno: 13.01.24 u 11:30

‘Svrake’ žele Argentinca.

Važi za jednog od najboljih igrača sa nespornim talentom, ali je fudbaler Roma, Paulo Dibala, podložan povredama koje su mu oduzele dosta utakmicama. On je više od deceniju u Italiji od kako je prešao u Palermu 2012. godine i od tada nije menjao ligu, već samo klubove. 

Međutim, možda bi sada došlo do izazova, pošto je Njukasla i pored hroničnih povreda zainteresovan da dovede Dibalu u svoje redove. ‘Svrake’ mogu da aktiviraju klauzulu koju ima ovaj sjajni napadač od 13 miliona evra koja važi za klubove fan ‘Čizme’. Ali, postoji jedan problem, a to je da ona važi do 15. januara, tako bi trebalo ekspresno da se reaguje. 

Crno-beli’ igraju razočaravajuće ove sezone, ispod svakog očekivanja, a zbog finansijskog fer-pleja moraju da se odrkenu Bruna Gimaraeša ili Svena Botmana pošto je minus 85 miliona evra. Što se tiče Dibale, on je od početka takmičarske godine odigrao 18 utakmice i postigao 6 golova, a propustio je čak 10 zbog povrede. 

https://hotsport.rs/2024/01/13/zvezda-na-pragu-od-obaranja-superligaskog-rekorda-mladi-napadac-blizu-ljutice-bogdana/

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter