0
Evroliga

FOTO: ABA League

JAGO POSLE POBEDE NAD OLIMPIJOM GOVORIO O NEJPIRU: „Volim Šabaza, on je moj prijatelj!“

Objavljeno: 13.01.24 u 21:58

Duel u Milanu bio je zanimljiv i zbog toga što se nekadašnji igrač Crvene zvezde, Šabaz Nejpir vratio u Olimpiju. 

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu protiv milanskke Olimpije rezultatom 76:62 u 21. kolu Evrolige, a Jago dos Santos istakao je koliko je ta pobeda bitna za crveno-bele.

“Kada igramo dobru odbranu, onda možemo sve – tada imamo više samopouzdanja, šutiramo bolje i možemo svakome da napravimo problem. Mislim da je utakmica sa Olimpijom pravac kojim treba da idemo”, rekao je Jago za Meridian sport.

„Srećan sam kada ekipa pobeđuje. Znam da sam unapredio igru, ali da mogu još bolje. Ali, uvek kažem da je tim važan, nije bitan pojedinac. Nekada iskoči jedan, na drugoj utakmici neko drugi. Uvek se trudim da budem u službi tima. Šta mi vredi što sam protiv Cedevita Olimpije postigao 24 poena, kada smo izgubili. Bio sam tužan… Bolje da postignem nula poena, a da ekipa pobedi“, rekao je brazilski plejmejker.

Duel u Milanu bio je zanimljiv i zbog toga što se nekadašnji igrač Crvene zvezde, Šabaz Nejpir vratio u Olimpiju. 

“Volim Šabaza. On je dobar igrač i veoma dobra osoba. Igrati protiv njega je bilo veoma zanimljivo. Igrao je u NBA ligi, bio sjajan u Evropi, a moram da istaknem koliko mi je pomogao. On je moj prijatelj i bilo mi je drago što sam igrao protiv njega”, zaključio je Jago.

 

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter